ВАЖНО! Поръчки направени в периода от 21.06 до 28.06 , ще бъдат изпратени на 01.07. Благодарим ви за разбирането!

Скреч карта на света DELUXE EDITION

24,00 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
Кат. №
G-145

Ако сте любители на пътешествията, то скреч карта на света е едно много подходящо предложение за вас. Тя е иновативен метод за отбелязване на вече посетените от вас места, както и един прекрасен начин за откриване на нови, интересни и разнообразни дестинации.

Тази креативна географска скреч карта на света е покрита със златисто фолио, което придобива различни нюанси и прекрасни цветове след изтриването на избраното място. Интересен и забавен начин за запаметяването на вашите незабравими и вълнуващи пътешествия - винаги, когато погледнете изтритото място ще се сещате за вашите вълнуващи преживявания от там. Скреч картата също така може да бъде и един много подходящ и оригинален начин за декорация на вашия офис или дом.


Детайли:

  • Уникален начин да отбелязвате всички места по света, които сте посетили.
  • Изключително детайлна карта.
  • Подходяща за декорация на хола или офиса.
  • Страхотна идея за подарък на ваши близки които обичат да пътуват.
  • Размери: 82.5x59.4см


Какво е включено:

  • 1 x Скреч карта на света DELUXE EDITION

Каква е цената на доставката?

При поръчка до 50 лв. - цената на доставката до офис на СПИДИ е 4 лв., до офис на ЕКОНТ е 5 лв., а цената до личен адрес е 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 50 лв.

Цените важат при доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ или до адрес и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.