Twister

номер
T-085
21.90 лв
В НАЛИЧНОСТ

Скучно Ви е и искате да се забавлявате Тогава погледнете тази игра, която ви представяме тук. Туистър Играта e много забавна и интересна. Това е един вариант на класическата игра, но с две движения повече. Играта Туистър има поле с по 6 кръга, оцветени в: червено,синьо, жълто и зелено. Тя се играе от максимум 4 човека.

 


 

Как се играе?

Един от играчите трябва да се избере за съдия и да върти стрелката на окръжността.

Той определя кой от играчите на кой кръг да си постави крака или ръката. Когато съдията каже кой крайник къде да се сложи - всички играчи се стремят да са първи, защото само този, който пръв е достигнал кръга може да остане на него.

Трябва да направите това, без да докосвате полето с другите си крайници. Когато върху кръга има даден играч, друг не може да застава там. Докато съдията не Ви каже, не можете да се местите на друг кръг, освен ако друг играч трябва да мине.

Когато всички кръгове от един цвят са заети,съдията трябва да завърти отново стрелката. Ако се падне отново същия цвят, на който е вашият крайник, това означава, че трябва да поставите крака или ръката си отново на кръгче със същия цвят.

На рулетката има и лилави кръгове - единия с Т, а другия с изрисуван облак. Когато стрелката спре на кръга с облака, играчът трябва да вдигне крака си, а когато е на Т –съдията трябва да измисли какво движение да направи играчът със своята ръка или крак.

Играта Туистър [Twister] трябва да се играе най - малко от двама човека и най - много от шест.

Трябва да се запази равновесие в каквато и поза да се озовете, и да не докосват е с другите си крайници полето.

Получават се забавни и комични ситуации и пози, за това определено с тази игра туистър ще се забавлявате. Победителят е играчът, който е успял да запази равновесие последен.

Играта Туистър е подходяща за деца над 6 години, а горна граница на възрастта няма.


Какво е включено:

  • 1 x Игра Twister
  • 1 x Рулетка
  • 1 x Постелка
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Twister
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...