Бебешка плюшена спирала зайче на цветя

номер
T-108
17.90 лв
ИЗЧЕРПАН
Изграчки подходящи за най-малките малчугани от 0 до 24 месеца Весели и забавни плюшени детски играчки Весели бебешки играчки с тракащи елементи издаващи звуци

Бебешката спирала зайче е средство, с помощта на което може да стимулирате правилния растеж и развитие на Вашето бебче. С ярките си цветове, дрънкалка и висящи аксесоари, тя е безценна за привличане на погледа, местенето му наляво и надясно и обръщане по посока шум. При мачкане ушичките на зайчето издават шумолящи звуци. Висящите аксесоари са изключително удобни за хващане и дърпане, което стимулира развитието на фината моторика на бебешките ръчички. Един от тях е снабден с малко огледалце, в което Вашето бебче ще може да се оглежда и да възприема своя образ. Двете пластмасови фигурки подрънкват приятно, а розовото цветенце представлява бебешка чесалка, която е много подходяща в периода на никнене на зъбките.

Спиралата е изработена от късокосмест плюш в комбинация с памучен плат, оцветени с безвредни и анти алергични багрила, без лесно отделящи се части. Дизайнът на самата играчка във формата на спирала я прави изключително удобна за поставяне на детско креватче, бебешка количка или всеки друг предмет, около който би могла да се увие.
Детайли:

  • Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето.
  • Играчката има вградени тракащи елементи, огледалце и гризалка.
  • Може да се пере до 30°С.
  • Най-подходящa за деца от 0 до 24 месеца.
  • Размер - 34см (тялото е високо 12см)Какво е включено:

  • 1 x Бебешка плюшена спирала зайче на цветя
Цвят Розов

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Бебешка плюшена спирала зайче на цветя
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...