Двупластов чадър отварящ се на обратно

25,00 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
Кат. №
G-146

Двупластовия чадър отварящ се на обратно е различен! - иноватвният му дизайн го прави много удобен във всяка ситуация. Специално проектиран за лесно носене и ползване в неудобни пространства. Дръжката със "С" форма позволява да ползваш и двете си ръце - когато влизаш и излизаш от кола или от дома. Двуслоен дизайн! - Когато го затвориш, капките вода остават вътре и можеш да го прибереш спокойно без да мокриш и оставяш кални следи. Също така долния слой на чадъра прикрива спици и не позволява неприятното закачане на косата, което всеки е изпитвал от обикновените чадъри.


Детайли:

  • Повърхност от полиестер, метални спици и дръжка от каучук.
  • Долния слой прикрива спици на чадъра и не позволява на косата ви да се закача по тях.
  • Иновативно и уникално обратно затваряне.
  • Ергономична дръжка свободни ръце.
  • Бързо изсъхване.
  • Размери: 98 x 80см.


Какво е включено:

  • 1 x Двупластов чадър отварящ се на обратно

Каква е цената на доставката?

Доставка само за 4 лева при поръчка до 30 лв.

При поръчка от 30 лв. до 50 лв. цената на доставката е 2 лева.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лв.

Цените важат при доставка с фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера) и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

За някои населени места – разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма РАПИДО. За справка: тук

Поръчките се доставят от куриери на фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера). Възможна е доставка с друг спедитор като за целта моля свържете се с наш консултант за уточнение.

 

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.