Пъзел Леденото кралство 2 в 1 - 100части

номер
T-278
12.90 лв
В НАЛИЧНОСТ
Изграчки най-подходящи за деце 5+ години

Пъзел за почитателите на анимационното филмче. Свържете частите, за да получите картинката на кутията. Когато сте готови с нареждането на пъзела, обърнете го наобратно – ще намерите същата сглобена картинка, но черно-бяла и готова за оцветяване! А за ваше улеснение, в комплекта са поставени 5 цвята флумастери, които ще са ви необходими, за да направите картината същата като нейния оригинал.

Всички знаем колко е ползезно да се реди пъзел. А знаете ли кои са същинските ползи? Пъзелите са особено полезни за подобряване на краткосрочната памет. Този вид памет ни помага да помним форми и цветове, както и да визуализираме по-голямата картинка. По този начин децата лесно могат да научат цветовете и формите. Реденето на пъзел повишава вниманието върху детайлите, както и концентрацията. Също така подобрява продуктивността и да не забравим, че повишава настроението. Това са само малка част от ползите.
Детайли:

  • Този комплект се състои от 100 елемента и 5 цвята флумастери.
  • Развитие на уменията: креативното мислене, визуално възприятие, внимание, комбинативност, засилва концентрацията, спомага за по-добрата ориентация, развива въображението
  • Най-подходяща за деца 5+ години.
  • Примерен размер на пъзела: 48см. x 28см.Какво е включено:

  • 1 x Пъзел Леденото кралство 2 в 1 - 100части
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Пъзел Леденото кралство 2 в 1 - 100части
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...