Плюшено кученце разказвач на приказки 28см

номер
T-207
Special Price 35.90 лв Regular Price 50.00 лв
ИЗЧЕРПАН
Забавни играчки най-подходящи за деца на 1+ години Весели и забавни плюшени детски играчки Голямо разнообразие от качествени музикални детски играчки

Запознайте се с това очарователно кученце разказвач. Това плюшено куче разказвач е уникално. Децата ще са възхитени от него, както и от сладките дрешки, с които е облечено. Кученцето е приготвило над 30 минути аудио материал на български език, включващ приказки, песнички, игри и гатанки! При стискане на лявата му лапичка, мечето ще се представи и ще ви приветства с песен. С всяко следващо стискане на лапичката му ще се редуват различни части от записа, всяка от които включва една или няколко истории. По време на играта с разказвача, малчуганът ще научи нови думички, а освен това ще има нов приятел за гушкане. От своя страна, вие като родители, можете да бъдете абсолютно спокойни за детето си, тъй като играчката е изработена от меки, естествени материали, които не могат да наранят съкровището ви. Плюшеното кученце превръща обучението и възпитанието в любима игра.

 Когато дадената част от записа свърши, кучето ще спре да разказва. Тогава лапичката му трябва да бъде стисната отново, и то ще продължи със следващата част от своята програма. При стискане на лапичката по време на изпълнение, кучето автоматично ще премине към следващата част от репертоара си - така детето ще може лесно да намери любимата си история и да я чуе отново.

  Играчката може да бъде персонализирана с надпис гравиран върху естествено дърво и пришит към нея. Подаръците с индивидуална насоченост са все по-чест избор за подарък на малки и големи. Те не просто са начин да уважим нечий празник, но и страхотна възможност да отправим посланието си, което е свързано с мили пожелания и изразяване на топли чувства.
Детайли:

  • Мечето знае 7 пecничĸи, 3 пpиĸaзĸи, 3 cтиxoтвopeния и 2 гaтaнĸи с обща дължина от 30 мин
  • Качествен звук на български език.
  • Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето.
  • Може да се почиства повърхностно с влажна кърпа.
  • Най-подходящa за деца на 18+ месеца.
  • Размер - 28 см.
  • Работи с 2 х AA батерии - не са включени.Какво е включено:

  • 1 x Плюшено мече разказвач на приказки
Цвят Кафяв

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Плюшено кученце разказвач на приказки 28см
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...