Бебешка латерна цвете

номер
T-195
17.90 лв
ИЗЧЕРПАН
Изграчки подходящи за най-малките малчугани от 0 до 24 месеца Весели и забавни плюшени детски играчки Голямо разнообразие от качествени музикални детски играчки

Бебешка латерна цвете изработена е от висококачествен късокосмест плюш в комбинация с памучен плат, оцветени с безвредни и анти алергични багрила. Няма лесно отделящи се части, за да бъде подходяща дори и за най-малките, а при издърпване на висящата връвчица звучи приятна мелодия, която спомага за успокояването и приспиването на Вашето дете. Чрез ринга лесно ще я закачите за бебешка количка, кошара, стол за хранене и др.

Бебешката латерна зайче може да бъде включена още в първите игри с бебето, като я поставите на нивото на гърдите му. Този вид занимания спомогнат то да стабилизира уменията си за фиксиране и проследяване на обекти. Чрез щипката в горния край латерната лесно може да бъде закачена за количка, кошара и др. Играчката е изцяло безопасна, без лесноотделящи се части. При издърпване на ринга на висящата връвчица, зайчето запява нежна мелодия, което я прави подходяща за участие в ритуала преди заспиване.
Детайли:

  • Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето.
  • Играчката има вградена латерна с нежна мелодия.
  • Може да се почиства с влажна кърпа.
  • Най-подходящa за деца от 0 до 24 месеца.
  • Размер - 18смКакво е включено:

  • 1 x Бебешка латерна цвете
Цвят Розов

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Бебешка латерна цвете
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...