Бебешка плюшена играчка с черешови костилки ЗАЙЧЕ

номер
T-228
Special Price 29.90 лв Regular Price 37.40 лв
ИЗЧЕРПАН
Изграчки подходящи за бебета 0 до 12 месеца

Коликите на новороденото са основен проблем както за бебето, така и за родителите му. В тези случаи родителите търсят всякакви начини да успокоят плачещото бебче. Гушкането е първата алтернатива, но често то не е достатъчно, а и в даден момент се оказва доста уморително действие за недоспалите родители. Затоплянето на коремчето на бебчето обикновено дава резултат. Най-практичният, безопасен и безвреден начин, без да се използват лекарствени продукти, е затоплянето не коремчето с черешови костилки, които запазват топлината за дълго време и се адаптират към формата на тялото, като по този начин топлината помага точно там, където е необходимо и в крайна сметка и вие, и вашето бебче, намирате спокойствие. Тази играчка има и друг голям плюс и за самите вас. Костилките при охлаждане могат да се използват като студен компрес при спортни травми, натъртвания, навяхвания и подпухнали очи.Инструкции за употреба
Играчката съдържа торбичка с черешови костилки. За да я извадите, отлепете велкрото в предната част на играчката. Торбичката с черешови костилки може да се използва в два режима – топъл и студен. Подходяща е както за деца, така и за възрастни. Запазва топлината изключително добре и се адаптира към формата на тялото. По този начин топлината помага точно там, където е нужно – при напрежение във врата, стомашни спазми и колики при бебетата, болки в гърба, главоболие, студени крака и много други. Може също да се охлади и да се използва като студен компрес при спортни травми, натъртвания, навяхвания и подпухнали очи.

Топъл режим
Като топъл компрес торбичката е подходяща за колики при кърмачета и малки деца, подгряване на детска люлка, детско креватче или количка. Може да облекчите болка при колики на вашето бебе като просто поставите или масажирате нежно корема с торбичката. Костилките, освен че отделят топлина, правят и нежен масаж на коремчето. При възрастни е подходяща за ползване при болка в корема и ставите, настинки, менструална болка, болка и напрежение в шията, рамото или гърба.

Загряване на торбичката в микровълнова фурна:
Преди да започнете затоплянето, отстранете торбичката с черешови костилки от играчката и я поставете в микровълнова фурна (800 вата за 70 секунди). Уверете се, че мястото в използваната фурна е сухо и почистено, за да се предотврати изгаряне на плата. След това извадете торбичката с черешови костилки от микровълнова фурна и оставете да се охлади преди да я върнете обратно в играчката. Температурата не трябва да бъде по-гореща от обичайната температура на ръката Ви. Подръжте торбичката със черешови костилки в ръката си за известно време, за да проверите температурата.

Загряване на торбичката в електрическа фурна:
Загрейте фурната до 100°С. Преди да започнете затоплянето, отстранете торбичката с черешови костилки от играчката и я поставете върху чиста тава. Уверете се, че мястото в използваната печка е сухо и почистено, за да се предотврати изгаряне на плата. Поставете тавата в средата на фурната. Оставете торбичката с черешови костилки във фурната за максимум 15 минути. След това я извадете от фурната и оставете да се охлади преди да я върнете обратно в играчката. Температурата не трябва да бъде по-гореща от обичайната температура на ръката Ви. Подръжте торбичката с черешови костилки в ръката си за известно време, за да проверите температурата.

Студен режим
Препоръчва се торбичката с черешови костилки да се използва като студен компрес при главоболие, натъртвания и навяхвания.

Охлаждане на торбичката:
Когато се използва като студен компрес, торбичката с черешови костилки се поставя за няколко минути за във фризер или камера. Поставете я в найлонова торбичка, преди да я сложите вътре, за да се избегне намокрянето.

Специални съвети за безопасно използване на играчка:
– Никога не давайте топла торбичката с костилки извън играчката на Вашето дете.
– Зaмeнeтe c нoвa тopбичĸa c костилки, aĸo cтapaтa cтaнe oбгopeнa или cи пpoмeни цвeтa. Toвa мoжe дa бъдe пpичинeнo oт нeпpaвилнa eĸcплoaтaция (пpeгpявaнe или пpecyшaвaнe).
– Използвайте само оригиналния пълнеж и торбичка.
– Поставяйте торбичката с костилки само в чиста и суха играчка.
– По време на игра изкарайте торбичката с костилките от играчката.
– Hиĸoгa нe дaвaйтe торбичката с костилките нa пpeждeвpeмeннo poдeни бeбeтa или бeбeтa пo-мaлĸи oт eдин мeceц!
Детайли:

 • Препоръчва се от 0 до 10 месеца
 • Състав: текстил, пълнеж и багрила, безвредни за здравето.
 • Може да се пере до 30 градуса.
 • Отговаря на европейска директива 2009/48/EO. Произведено в ЕС.
 • Торбичката с костилките не се пере. Може да се почиства само с влажна кърпа и хипоалергични препарати. Ползването на торбичката се препоръчва за деца над 1 месец..
 • Опаковката не е играчка.
 • ВНИМАНИЕ! Винаги да се използва под наблюдението на възрастен.
 • Иновативна бебешка играчка, която помага на родителите да се справят по-лесно с бебешките колики.
 • Играчка специално създадена за най-малките бебета, подходяща от деня на раждането.
 • Играчкат е създадена за да намали и облекчи болката от колите при бебетата.
 • Размери 26 × 20 × 3 см.
 • .Какво е включено:

 • 1 x Бебешка плюшена играчка с черешови костилки ЗАЙЧЕ
Цвят Бял

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Бебешка плюшена играчка с черешови костилки ЗАЙЧЕ
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...