Персонализиран дървен пъзел 42x30 - 300 елемента

номер
W-086
80.00 лв
В НАЛИЧНОСТ

Важна информация за персонализирането!

  • Качеството на снимката допринася за добрия краен резултат, моля подберете снимката добре ( препоръки - снимки от социалните мрежи не са много подходящи понеже са много компресирани, снимката да е поне с големина 1 MB или с резолюция поне 5 мегапиксела )
  • Време за изработка до 3 работни дни.
  • Продукти с персонализация не могат да бъдат връщани или заменяни.

Съвместими разширения: jpg, jpeg, png

Представяме ви нашия персонализиран дървен пъзел със снимкa - перфектният подарък за всеки любител на пъзелите или всеки, който иска да добави уникален щрих към своя домашен декор. С размери 40 x 30 cm и съставен от 300 части, този пъзел е точно с правилния размер за едно предизвикателно, но и подходящо за всеки изживяване при решаване на пъзели.

Това, което отличава нашия пъзел от останалите, е възможността да го персонализирате с ваша собствена снимка. Просто качете любимото си изображение, независимо дали е семеен портрет, живописен пейзаж или скъп спомен, и гледайте как то оживява под формата на пъзел.

Изработен от висококачествен шперплат с дебелина от 3 мм., този пъзел е не само издръжлив, но също така осигурява задоволително тактилно изживяване, докато го сглобявате. И когато приключите, пъзелът може да бъде показан като произведение на изкуството или разглобен и решен отново и отново.

Независимо дали търсите оригинален подарък за любим човек или забавно занимание с приятели и семейство, нашият персонализиран дървен пъзел със снимки със сигурност ще бъде хит. Поръчайте своя днес и започнете да създавате свой собствен единствен по рода си пъзел шедьовър.

Пъзела идва със специално изработена дървена кутия, която не само предпазва пъзела по време на съхранение, но и го прави лесен за пренасяне. Кутията е изключително издръжлива и има красив, естествен вид, който се хармонира перфектно с дизайна на пъзела. Когато не решавате пъзела, можете да го съхранявате в тази елегантна кутия, за да се наслаждавате на него и да го предпазвате от повреда.
Детайли:

  • Изработен от висококачествен шперплат с дебелина от 3 мм.
  • В комплект с ръчно изработена дървена кутия.
  • Уникален и оригинален подарък за всеки любител на пъзелите.
  • Размер - 42 х 30 см.Какво е включено:

  • 1 х Персонализиран дървен пъзел 42 х 30 - 300 елемента
  • 1 х Дървена кутия
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Персонализиран дървен пъзел 42x30 - 300 елемента
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...