Комплект за оцветяване - 11 бр. диви животни

Мнения:
100%
номер
T-265
20.90 лв
В НАЛИЧНОСТ
Изграчки най-подходящи за деце 3+ години

Животинският свят винаги е будил любопитство у децата още от ранна възраст. А най-лесният начин да научим децата на нещо ново, е като се прави под формата на игра и забавление. А съчетани с рисуване, забавлението преминава в друго измерение.

Нека не забравяме ползите от рисуването, като например спомага до голяма степен за развитието на двигателната координация и фината моторика. Децата, за да рисуват добре по очертанията трябва да извършват координирани движения и да се стараят да бъдат прецизни. Това също така спомага за координацията на двете ръце. Развива до голяма степен креативността, стимулира въображението, засилва концентрацията. Същевременно тази съсредоточеност над конкретното действие успокоява много децата. Тези занимания много често се извършват заедно с останалите членове от семейството, което от друга страна спомага за задълбочаването на семейните взаимоотношения. Със сигурност това ще засили и интереса на детето към животните и чрез игра ще научи нови неща за заобикалящия го свят.

Комплектът съдържа 11 броя различни видове животни както горски, така и от саваната и джунглата. Сега страшният лъв може да е такъв, какъвто детето пожелае. А любимият вълк и кенгуру могът да придобият цветовете на дъгата. Комплектът съдържа 11 бели фигурки на различни видове динозаври, 12 бои за боядисване, две четки и една чинийка за вода. Фигурките могат да се измият и да се боядисат отново.
Детайли:

  • Развитие на уменията: креативното мислене, визуално възприятие, внимание, комбинативност, засилва концентрацията, спомага за по-добрата ориентация, развива въображението, подобравя фината моторика
  • Най-подходяща за деца 3+ години.
  • Примерен размер 50см. x 4см. x 23,5 смКакво е включено:

  • 1 x Комплект за оцветяване - 11 бр. диви животни
Цвят Няма

Мнения

5.0
100 %
1 мнение
0%

от клиентите препоръчват

100 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Комплект за оцветяване - 11 бр. диви животни
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...
    Loading...