Мозайка в куфарче и инструменти - 188 части

номер
T-263
20.90 лв
В НАЛИЧНОСТ
Изграчки най-подходящи за деце 3+ години

Реденето на мозайка е изключително ползено и образователно занимание за едно подрастващо дете. Реденето на кубчета и блокчета подобрява усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Също така спомага и за упразжняване на фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер, цвят и форми блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения до голяма степен и също така спомага за научването на цветовете и формите. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка. По този начин до голяма степен се развива многостранно творческото мислене. Подреждайки мозайката, детето ще развива креативното мислене, въображението и сръчността си.

Комплектът съдържа общо 188 строителни елемента, от които 1 брой ключ, 1 брой отверка и в допълнение книжка с идеи. Опитайте се да сглобите картинките показани в книжката, а защо не и нещо различно?!
Детайли:

  • Развитие на уменията: креативното мислене, визуално възприятие, внимание, комбинативност, засилва концентрацията, спомага за по-добрата ориентация, развива въображението
  • Най-подходяща за деца 3+ години.
  • Примерен размер 29см. x 6см. x 23см.Какво е включено:

  • 1 x Мозайка в куфарче и инструменти - 188 части
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Мозайка в куфарче и инструменти - 188 части
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...