Магнитен пъзел в кутия - Светът на динозаврите - 48 магнита и 14 карти

номер
T-262
19.90 лв
ИЗЧЕРПАН
Изграчки най-подходящи за деце 3+ години

Светът на динозаврите винаги е будил любопитство у децата още от ранна възраст. А най-лесният начин да научим децата на нещо ново, е като се прави под формата на игра и забавление. Затова магнитният ни пъзел в кутия тип книга е изклщчително полезна играчка.

Всички знаем колко е ползезно да се реди пъзел. А знаете ли кои са същинските ползи? Пъзелите са особено полезни за подобряване на краткосрочната памет. Този вид памет ни помага да помним форми и цветове, както и да визуализираме по-голямата картинка. По този начин децата лесно могат да научат цветовете и формите. Реденето на пъзел повишава вниманието върху детайлите, както и концентрацията. Също така подобрява продуктивността и да не забравим, че повишава настроението. Това са само малка част от ползите.

Този комплект съдържа книга-пъзел с магнитна дъска, която ще стимулира въображението и креативността у децата по забавен и занимателен начин, 14 карти с динозаври и 48 магнита с различни части от тях. Изберете една или повече карти, подберете точните елементи, за да сглобите динозаврите от съответните карти и да получите красива картина. Или се оставете на въображението си и си измислете свои собствени динозаври – защо не! Със сигурност това ще засили и интереса на детето към животните и чрез игра ще научи нови неща за заобикалящия го свят.
Детайли:

  • Развитие на уменията: креативното мислене, визуално възприятие, внимание, комбинативност, засилва концентрацията, спомага за по-добрата ориентация, развива въображението
  • Най-подходяща за деца 3+ години.
  • Примерен размер 19см. x 4см. x 26см.
  • Изработено от картон.Какво е включено:

  • 1 x Магнитен пъзел в кутия - Светът на динозаврите - 48 магнита и 14 карти
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Магнитен пъзел в кутия - Светът на динозаврите - 48 магнита и 14 карти
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...