Детски дървени кубчета пъзел

номер
T-212
8.00 лв
В НАЛИЧНОСТ
Забавни играчки най-подходящи за деца на 1+ години

Детето се учи най-добре чрез игра. Дървеният пъзел несъмнено ще покаже усмивка на детското лице, както и ще помогне да се развие, наред с други двигателни (движение), зрителни и памет. Пъзелът е под формата на кубчета и съдържа 9 големи кубчета, всяко с размери 3,4х3,4 см. Оригиналната им форма прави забавно интересно и лесно за хващане и подреждане. Поради размера, пъзелите няма да се изгубят, което е тяхното предимство, за разлика от традиционните пъзели, състоящи се от по-малки елементи. Комплектът ви позволява да сглобите до 6 различни снимки с размери 10,2х10,2 см, показващи рисувани, герои на животни: лъв, зебра, слон, таралеж, сърничка и маймунка. Това е възможно, тъй като всяка стена на куб е покрита с различна картина.

Пъзелът е чудесен начин да стимулирате развитието на дете от най-ранна възраст. Това е страхотно обучение за памет и концентрация. В допълнение, тя учи на разпознаване на формата и логическо мислене и засилва търпението. Пъзелите също увеличават вярата в собствените си способности, засилват положителното самочувствие и практикуват ръчна сръчност.

Очарователният пъзел е идеалната първа стъпка, за да започнете вашето приключение с пъзели. Дървените пъзели са чудесни за подарък на дете в много случаи!
Детайли:

  • Изработен от дърво.
  • 6 различни мотива.
  • Пъзелът под формата на кубчета съдържа 9 големи кубчета с размери 3.4 х 3.4 см.
  • Размери на готов изображение: 10.2 х 10.2 х 3.4 смКакво е включено:

  • 1 х Детски дървени кубчета пъзел
Цвят Шарен

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Детски дървени кубчета пъзел
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...