Детски декоративни стикери - горски животни

25,00 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
Кат. №
G-163

Ако се чудите какъв подарък да изберете за детската стая на дете или как да декорирате стаята му, то ето един оригинален вариант – стикери със симпатични и весели животни - елен, мече, таралежче, слонче, катеричка, папагали, маймунки, пеперудки и бухалчета и също много цветчета и листа. Цветните и животни със сигурност ще усмихнат и най-начумереното дете, а живите и ярки рисунки ще декорират детската стая и ще внесат колорит и настроение в нея. Даденото разположение е примерно и стикерите могат да бъдат разположени изцяло по ваш вкус или по желание на детето, тъй като са на отделни части.

 


 

Начин на употреба:

 • Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др.
 • Изберете гладка, чиста и суха повърхност. Отделете много внимателно стикерите от листа един по един.
 • Подредете лепливите страни върху равна повърхност, без да ги натискате, така че да има възможност да ги отделите и препозиционирате отново, ако е необходимо.
 • Ако резултатът е задоволителен за вас, притиснете здраво към повърхността със суха и мека кърпа или с пластмасова карта търкайте внимателно САМО върху изображението, за да отстраните въздуха.

 


 

Детайли:

 • Весел и забавен начин да декорирате детската стая.
 • Лесно поставяне върху гладка повърхност.
 • Не оставят отпечатък.
 • Могат да се почистват с мокра кърпа.
 • Препоръчителна възраст: 1+ години.
 • Примерни размери: 104 х 116 см.

 


 

Какво е включено:

 • 1 x Детски декоративни стикери - горски животни

Каква е цената на доставката?

При поръчка до 50 лв. - цената на доставката до офис на СПИДИ е 4 лв., до офис на ЕКОНТ е 5 лв., а цената до личен адрес е 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 50 лв.

Цените важат при доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ или до адрес и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.