Образователен конструктор - супер герои - 59 части

номер
T-270
20.90 лв
В НАЛИЧНОСТ
Изграчки най-подходящи за деце 3+ години

Описание:

Конструкторите са новoто любимо забавление на малчуганите. А в днешно време има голямо разнообразие от най-различни видове конструктори. А този модел е безкрайно интересен, тъй като е вдъхновен от любимите супер герои - железния човек и човека паяк.

Това, което различава този конструктор от всички останали, е именно това, че съчетава няколко основни действия в себе и чрез игра с любимите супер герои, детето може да научи не само цифрите, а и основите на математиката. Най-забавният и лесен начин за научаването им е чрез образователен математически конструктор, какъвто е този.

Конструкторът съдържа 59 части и три фигурки на супергероите железния човек и човека паяк. Конструкторът се състои от различни по форми и големина елементи - кубчета, цилиндри, основа с гуми тип влакче, върху която може да се строи и надгражда, различни форми тип мост и покрив. На отделните елементи са изписани цифри и останалите математически знаци.

Строенето с този конструктор спомага за развиването на креативността и сръчността на детето. Показвайки на децата как да строят, родителите изграждат силна връзка Родител-Дете. А строенето от своя страна развива въображението и способността за визуализиране. Аритметика е най-подходяща за деца от 4 до 12-годишна възраст. В тази възраст те най-добре развиват способността си за концентрация на вниманието, за наблюдателност, за визуално представяне, за въображение, слух и за памет.

За по-голямо удобство на малчугана конструкторът може да се прибере в чантичка тип раница и така детето лесно може да пренася любимия конструктор със себе си.

 


 

Детайли:

  • Брой части: 59.
  • Спомага развиването на креативността и сръчността на детето, също така тренира и фината моторика
  • Спомага за изграждането на връзка Родител-Дете.
  • Развива въображението и способността за визуализиране.
  • Най-подходящa за деца на 3+ години.
  • Размер на опаковката - 26 см. х 8 см. х 27 см.

 


 

Какво е включено:

  • 1 x Образователен конструктор - супер герои - 59 части
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Образователен конструктор - супер герои - 59 части
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...