Писта динозавър - T-Rex 206 части

номер
T-277
32.00 лв
В НАЛИЧНОСТ
Подходящи за деца на 3+ годишна възраст

Светът на динозаврите винаги е будил любопитство у децата още от ранна възраст. А най-лесният начин да научим децата на нещо ново, е като се прави под формата на игра и забавление. Пистата Т-Рекс е невероятна състезателна писта, която можеш да променяш всеки път! Освен това може и да се огъва във всякакви форми! Тази уникална състезателна игра има 206 парчета, с които да сглобиш своя собствена писта, а най-хубавото е, че за секунди променяш формата, извивките и размера на пистата. Можете да комбинирате няколко комплекта и да създадете гигантска писта или няколко отделни, за още по-голямо забавление. Дори можеш да променяш формата на трасето, докато се състезаваш. Когато състезателната писта е сглобена, е време състезанието да започне!

Това е писта, която феновете на бързите скорости и динозаврите със сигурност ще оценят подобаващо. Съставните й части са гъвкави и изключително лесни за сглобяване, а дължината й е цели 276 см. В комплекта ще намерите: джип на батерии, каменно топче, 4 палми, 2 фигурки на динозаври и какво ли още не! Подредете всичко, поставете копчето на колата на позиция ON и нека игрите да започнат!
Детайли:

  • 206 части, с които сглобяваш пистата изцяло по свои предпочитания за форми.
  • Можете да комбинирате няколко комплекта и да създадете гигантска писта или няколко отделни, за още по-голямо забавление.
  • Лесно и бързо сглобяване и оформяне на пистата.
  • Необходими батерии: 3 бр. АА
  • Развива креативното мислене и същевременно забавлява децата.
  • Препоръчителна възраст 3+ години.Какво е включено:

  • 1 Писта динозавър - T-Rex 206 части
Цвят Шарен

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Писта динозавър - T-Rex 206 части
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...