BFF - Дървена коледна играчка за елха

номер
W-066
6.00 лв
В НАЛИЧНОСТ
САМО СЕГА!!! Купете 5 и получете 20% отстъпка. При добавянето на 5 или повече продукта от категория КОЛЕДА ще получите 20% отстъпка, като отстъпката ще бъде добавена автоматично във вашата кошница.

С настъпването на най-светлия и любим празник се увеличават вълненията и еуфорията около закупуването на подаръци и декора у дома.Ръчно изработените и персонализирани подаръци винаги са били високо ценени.

В желанието си да зарадваме любимите си хора търсим най-доброто. Със сигурност с тази персонализирана коледна играчка ще зарадвате притежателят й, а играчката от своя страна ще краси елхата. Истинското приятелство е неразрушимо и ужасно ценно. Покажете колко ценно е то.

Всяка играчка е ръчно изработена и прецизно изрязана. Играчката може да бъде изработена с надпис по ваш избор. Идеален начин да впечатлите и зарадвате скъп за вас човек, колегите си, а защо не и самите вас?!

Нашите коледни играчки се закачат по уникален и много лесен начин, без нужда от досадно завързване, просто преметнете връзката през желаното клонче и промушете снежинката между връзките и готово!
Детайли:

  • Уникален и лесен начин на закачане чрез вградена закачалка тип копче.
  • Дебелина на материала 3мм.
  • Прецизна и качествена изработка
  • Размер 10см. х 12см.Какво е включено:

  • 1 x Дървена коледна играчка за елха - BFF
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:BFF - Дървена коледна играчка за елха
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...