Персонализирани коледни играчки

Персонализирани коледни играчки

Навечерието на раждането на „Младенеца“ е най-чаканият празник! Настроението за празника се носи още с настъпването на есента. Щом се застуди всеки предпочита семейния уют, отрупана трапеза с вкусни ястия и любими хора. Определено Коледа е най-семейният празник, обичан и очакван от малки и големи.

В днешно време се наблюдава положителна тенденция към завръщане и спазване на традиициите. Това от своя страна носи много позитиви. В периода на най-светлия празник, хората стават по-смирени, по-мили, положително настроени и съпричастни с останалите. Отварят широко сърцата си и са готови да дадат всичко от себе си, за да зарадват любимите си хора.

С трепет се избират подаръците. Еуфорията покрай пазаруването започва далеч преди празника и всъщност не стихва дори и след раздаването на подаръците.

Нека не подценяваме и декорирането на дома, като разбира се, елхата заема централно място. В миналото празничната елха се украсявало на Бъдни вечер и стояла така украсена до към края на месеца. Но към днешна дата, повечето сме нетърпеливи и някои дори едвам дочакват 1-ви декември. Коледната елха все пак играе главна роля и за нея се отделя специално внимание. Украсява се с любимите хора, като се отеделя максимално много време за нея. Затова играчкатe се подбират много внимателно и с голяма любов. А персонализираните играчки стават все по-търсени и предпочитани. Също така с голямо внимание се избира и материалът, от който са изработени играчките, като се отбягва пластмасата и се предпочитат естествени материали. Нашите персонализирани дървени играчки отговарят идеално за целта. Стоят красиво и придават изключително естестен вид на елхата, без да има опасност от претрупване. Хубавото на тези играчки е, че могат да бъдат персонализирани и изработени изцяло по ваш избор. Могат и да носят и послания по ваше желание. Ние предлагаме голям избор от различни модели играчки, като всичките са ръчно изработени, прецизно изрязани и старателно гравирани с имена. Разнообразието е голямо от кръгли топки с различни детайли, коледни ръкавички, цветни декорирани букви до коледни чорапки. Това, което различава коледните чорапки от останалите е, това че с една играчка може да зарадвате цялото семейство, като чорапчето на всеки член от семейството е персонализирано чрез гравиране. Тази играчка е много предпочитана и за подарък към семейни приятели.

Играчките със снимка са последен тренд сред коледната украса. Какво по красиво и мило от коледна играчка със снимка на любимия човек?! Много често се предпочитат фамилните снимки, като това не е проблем за изработването на играчката, тъй като диаметърът й е достатъчно голям.

Ние от Sass.bg не сме забравили и домашните любимци, които определено стават част от семейството ни. Погрижили сме се и те да имат своя персонализирана играчка, която представлява малка лапичка с изрязано вътре име.

Тази година имаме изненада и за нашите любими клиенти, които искат да зарадват своите най-добри приятели. Предлагаме два вида коледни играчки Best Friends. Единият модел може да бъде персонализиран с вашите имена.

А новият хит сред картички са, дървените коледни картички. Да, точно така, правилно четете – дървени коледни картички. И навярно сега се чудите какво ли представлява това... Не си мислете, че е просто една картичка, която едва ли ще бъде пазена дълго. Но тази коледна картичка ви уверяваме, че няма да бъде прибрана някъде с лекота. А най-вероятно ще заеме централно място сред декора на дома. Дървените картички могат да бъдат надписвани с молив или маркер, могат да се персонализират допълнително, както и да се оцветят с акрилни бои и да се направи декупаж върху тях. Всяка картичка се състои и от отделяща се коледна играчка, която може да се закачи на елхата.

Друга любима семейна играчка е дървената коледна елха с имена. Могат да се изписват до 5 имена, като всяко име преставлява коледна топка.  Играчката е много подходящ и оригинален подарък за близки за вас хора или за колеги, с които си разменяте коледни подаръци. Несъмнено ще допълва идеално декора към всяка украса. И не приключваме до тук с коледните елхи. Имаме още два модела, които са отново ръчно изработени, но различното при тях е, че са със снимка. Тези елхички също ще предадат свежа нотка към цялостната коледна декорация на вашия дом!

Друг интересен продукт, с който можете да разнообразите декора си, е коледният ни елен – Рудолф, който също може да бъде персонализиран с буква. Висок е 24см. и е ръчно оцветен.

Опаковането на подаръците е доста вълнуващ момент. Като тенденция в последно време се наблюдава да бъдат опаковани ръчно у дома.  За този момент сме приготвили нашите персонализирани етикети, които можете да добавите към подаръците. Името върху етикета е ръчно оцветен.


Една коледна рамка би усвежила доста украсата у дома, не само около празника, а през цялата година. За разлика от обикновените рамки, тази е триизмерна, а детайлите ръчно декорирани, което я прави още по-ефектна.  С тази Коледна рамка определено ще впечатлите притежателят ѝ. Тъй като живеем в дигитален свят, все по-малко снимки имаме изкарани на хартия. Персонализираната ни рамка е подарък, който ще остане нъсъмнено за напред във времето. Рамката може да бъде поставена както на плот на маса или рафт, така и закачена на стената.

А, ако все пак решите да впечатлите любимия човек, не само с подаръка, а и с поднасянето му, сме подготвили уникална коледна кутия, в която можете да поставите желания подарък. Коледната ни подаръчна кутия – Звезда е ръчно изработена от дърво. Сами можете да аранжирате съдържанието, развихряйки въображението си. Кутията сама по себе си е уникална с най-различни гравирани и изрязани коледни елементи. Определено с тази кутия можете да превърнете празника в незабравим!

Коледата е семеен празник, който събира цялата фамилия на една трапеза, а разменянето на подаръци е любим момент за малки и големи. Ние от Sass.bg сме се погрижили този така очакван празник да го превърнете в незабравим момент и изживяване.