Нестандартни подаръци за Свети Валентин

Нестандартни подаръци за Свети Валентин

Знаете ли, че през Средновековието – XIV век се счита, че хората на 14-ти февруари започват да си пращат романтични послания – валентинки. От тогава до днес тази дата я почитат голям брой влюбени двойки по света, които искат да покажат любовта си един към друг.

 

Понякога не е лесно човек да изненада половинката си и търси идеи за нестандартни подаръци. Ние от sass.bg за повода сме подготвили различни, открояващи се подаръци, но също така не забравяме и за класическите такива.

Най-вероятно всяка жена, а и мъж дори, поне по веднъж са получавали плюшено мече или сърце. Колкото и  тривиален да е този тип подарък, се оказва, че това са най-купуваните продукти в месеца на любовта. Все пак това си е класика и една плюшена играчка, сърце или плюшена възглавница са едно чудесно допълнение към основния подарък. В крайна сметка какво би бил 14-ти февруари без сърце?! По този повод сме ви подготвили различни видове плюшени играчки, които да са една идея по-нестандартни и в крайна сметка да се отличават от всички останали.

Мечетата ни са с различна големина от компактни до по-големи, гушкащи сърца, с надписи обичам те и т.н. А изборът за плюшени възгланици е голям. Открояват се с нестандартен дизайн, свежи цветове, които биха добавили свежа нотка към домашния уют. Една от любимите възглавници на нашите клиенти е възглавницата I Love You,  която е в квадратна форма, а надписът „Обичам те“ е изписан на различни езици под формата на сърце. А комплектът от възглавници Puzzle е страхотен подарък. Комплектът представлява две възглавници, които се допълват с парченца от пъзел и надписи Her One и His Only. Не си мислете, че сме забравили за класическото плюшено сърце, което като натиснете казва „Обичам те толкова много“. Сърцето е розово и със сатенена панделка. Истинска класика в жанра. Несъмнено с този подарък ще впечатлите всяка дама.

Нека преминем към нестандартните подаръци. Последните две години, с нашия екип се стараем да създаваме ръчноизработени и персонализирани подаръци. Интересът към такъв тип продукти е голям, тъй като това са подаръци специално изработени и създадени за притежателя им. Това кара хората да се чувстват специални и обичани. Разнообразието е голямо, от рамки за снимки, компактни магнити отново със снимка до дървен пъзел. Рамките за снимки са определено един сантиментален подарък. Това което отличава рамката Teddy Bear от останалите, е  това, че тя може да бъде персонализирана и съдържа 3D елементи, а горе в десния ъгъл може да бъде изграфирано годишнина или друга значима дата. Меченцето с ваша снимка е изключително мил подарък. Дървеният ни пъзел е определено наш bestseller продукт, тъй като е много желан подарък и за други поводи. Пъзелът пристига в компактна кутия, която е специално изработена за него, а след това може да ви служи и за съхранение за други неща. Сред новите ни продукти са няколко плакета. Като единият е под формата на сърце и отново съдържа 3D елементи и вътре са изписани вашите имена. Дргата ни поставка Infinity Love, както се подразбира е под формата на знака на безкрайнотостта, а имената ви са изписани отгоре под триизмерна форма, а на самата поставка пише „Обичам те!“. Сред персонализираните подаръци има и магнитни предложения, които да поставите върху хладилник или друго подходящо място. Магнитът две сърца в кръг от лалета е изключително подходящ подарък за повода.  В кръга от лалета са изписани имената ви, а в едното сърце може да бъде изписана годишнина  или друга дата. А друг по-компактен вариант на магнита е този с ваша снимка, който е в кръгла форма и за по-голяма романтика е декориран с малки сърца и в самия кръг пише „Обичам те“.

Истински фурор предизвикаха нашите магнитни бижута. Изключително подходящи за двойки. Единственото по рода си магнитно колие Red Heart е страхотен подарък за празника на влюбените. А щом се доближите един до друг, двете сърца ще се съединят. Гривните Sensation са доста желан подарък за повода. Магнитите са отново под формата на сърце. А гривните His Queen Her King са само за ценители. Изработени са от естествени камъни. Разнообразието от магнитни комплекти е голямо в нашия онлайн магазин. Определено ще задоволи всеки вкус и желание. А дървените ни ръчноизработени колиета, които могат да бъдат и персонализирани, не са просто за изпускане.

Това са само малка част от продуктите, които можете да изберете за повода. Не винаги е важен самият подарък, а начинът му на поднасяне и самата идея на подаръка. А всеки подарък е ценен щом е избран с любов и внимание.