Баскетболен кош за дрехи за пране

номер
T-173
29.00 лв
ИЗЧЕРПАН
Изграчки най-подходящи за деца на 5+ години

Баскетболен кош за дрехи за пране - с този кош за дрехи ще забравите за мръсните дрехите, които вашето дете разхвърля из цялата къща!

Направете събирането на мръсните дрехи забавно и приятно с този баскетболен кош за дрехи. Обикновено стаята на малчуганите ще е в пълен безпорядък, ако не е мама да почисти и за съжаление опитите ни да ги накараме да остане такава, колкото се може по-дълго, както и да събират мръсните си дрехи все се увенчават с неуспех. За да ви улесним в това ние ви предлагаме тук този баскетболен кош за мръсни дрехи за пране.

С този кош за пране на дрехи със сигурност ще успеете да ги накарате да си събират редовно дрехите за пране под формата на увлекателна игра и ще им осигурите един много интересен и оригинален аксесоар, пасващ на интериора на всяка детска стая.

Този баскетболен кош за пране на дрехи включва табло махаща се торба за мръсно пране с цип отгоре за лесното изваждане на съдържанието, мрежа и пластмасова окръжност, на която да се закачи тя. Този кош е подходящ за стая на момче, на момиче, както и за обща спалня.

Той е предназначен за закачане на врата и пасва идеално на повечето от тях. С него събирането на мръсните дрехи ще бъде толкова интересно и лесно!
Детайли:

  • Изключително забавен начин да накарате вашето дете да си събира мръсните дрехи.
  • Лесен монтаж на вратата на стаята.
  • Подходящ за момчета и момичета.Какво е включено:

  • 1 бр. - Баскетболен кош за дрехи за пране
  • 1 бр. - Торба за дрехи с цип
  • 2 бр. - Скоби за захващане
Цвят Няма

Мнения

0%

от клиентите препоръчват

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Write Your Own Review
Вашето мнение за:Баскетболен кош за дрехи за пране
Вашата оценка
*Може да добавите 5 снимки. Формат на снимката (.gif,.jpg,.png).
Browse Files...
Loading...
Loading...